Ben je toe aan een uitdaging? Wil je jezelf echt creatief ontwikkelen op fotografisch gebied? Wil je geïnspireerd raken en anders leren kijken? Wil je praktisch bezig zijn in een leuke groep? Dan is de “creative challenge” speciaal voor jou!

Voor wie?

 • Je hebt de basiscursus fotografie bij Carla van Iersel gevolgd
 • of je hebt ergens anders een basiscursus gevolgd
 • of je hebt een camera en wilt meteen creatief aan de slag
 • of je wilt je creativiteit verder ontwikkelen. Je wilt van kijken naar zien en je wilt geïnspireerd worden. Je wilt dit doen in een kleine groep met leuke mensen die allemaal hetzelfde doel hebben.
 • of je wilt graag deskundig advies over je ontwikkeling en actief aan de slag.

Wat?

In 6 maandelijkse bijeenkomsten van 2 uur werk jij een half jaar lang aan je eigen creatieve ontwikkeling. Je maakt kennis met de wondere wereld van de creatieve fotografie. Je krijgt veel creatieve input en zult maximaal geïnspireerd worden. Iedere maand staat er een ander thema centraal. Denk hierbij aan thema’s als: details, portretten, landschap, werken volgens concept, etc.

Na iedere bijeenkomst krijg je nieuwe huiswerkopdrachten en tijdens de volgende bijeenkomst worden de gemaakte opdrachten besproken. Omdat we in een kleine groep werken (4 tot 6 personen) is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke feedback. Tijdens een aantal bijeenkomsten zullen we ook daadwerkelijk zelf gaan fotograferen. Ook de opbouw van je eigen portfolio (indien je dat wenst) behoort tot de mogelijkheden.

Je hebt een half jaar lang toegang tot een besloten facebookgroep waar tips, ideeën en beeld worden uitgewisseld.

Waar?

Kastanjestraat 56, Oisterwijk

Wanneer?

Woensdagavond, 19.30 uur

 • 12 januari 2019 (let op: eenmalig op zaterdagochtend, 10.00 uur)
 • 13 februari 2019
 • 13 maart 2019
 • 10 april 2019
 • 15 mei 2019
 • 12 juni 2019

 

Kosten?

De prijs is 175 euro per persoon voor een half jaar. De prijs is inclusief de maandelijkse 2 uur durende bijeenkomst, persoonlijke begeleiding, werkbespreking en opdrachten, koffie/thee en toegang tot de besloten facebookgroep.
Minimaal aantal deelnemers: 4, maximaal aantal deelnemers: 6.

 

Nu ook: Creative challenge 2.0 ! 

Voor degenen die de Creative challenge bij Carla van Iersel Fotografie hebben gevolgd en toe zijn aan verdieping is er nu de Creative challenge 2.0! Ook als je elders een fotografie opleiding hebt gevolgd en toe bent aan nieuwe inspiratie en input, ben je van harte welkom. Neem gerust even contact op om te zien of de challenge bij jou past.

Op dit moment is een enthousiaste club bezig met de creative challenge 2.0. Pas in het voorjaar van 2019 zullen er weer nieuwe groepen gestart worden. Wil je op de wachtlijst, stuur dan even een mailtje naar: carla@carlavanierselfotografie.nl

De prijs is 175 euro per persoon voor een half jaar. De prijs is inclusief de maandelijkse 2 uur durende bijeenkomst, persoonlijke begeleiding, werkbespreking en opdrachten, koffie/thee en toegang tot de besloten facebookgroep.

Minimaal aantal deelnemers: 4, maximaal aantal deelnemers: 6.

 

Meld je hieronder meteen aan voor de Creative Challenge!

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht