ONLINE CREATIEVE FOTOGRAFIEBOOST: “IN 10 WEKEN ANDERS KIJKEN”

Fotografeer jij graag maar ontbreekt het je soms aan inspiratie? Wil jij wel eens weten wat écht anders kijken is? Dan is dit iets voor jou!

Wil jij 10 weken lang een inspirerend Ebook met de leukste “out of the box” fotografie opdrachten ontvangen? Deelnemen aan een besloten online groep waar je je resultaten kan delen met andere creatieve enthousiastelingen? Je camera weer eens uit de kast halen en creatief leren fotograferen? Dan is deze boost jou op het lijf geschreven. Je gaat gegarandeerd anders naar de wereld om je heen kijken. 

Hier kan je de brochure downloaden met daarin alle informatie en ook antwoorden op de meest gestelde vragen over de boost en ervaringen van anderen (klik op de blauwe link en de brochure wordt geopend of gedownload):

Creatieve fotografieboost vanaf 4 juni 2022 (1)

Wacht niet te lang met inschrijven, want als je dat vóór woensdag 1 juni doet, profiteer je van een mooie vroegboekkorting. Je betaalt dan geen 69,95 euro (normale prijs) maar slechts 47 euro (vroegboektarief) voor 10 weken lang inspiratie en anders leren kijken. We starten op zaterdag 4 juni 2022; heel graag tot dan!

Al meer dan 500 enthousiaste deelnemers gingen je voor. Kijk gerust bij de recensies op de website of facebook, dan krijg je een indruk van de ervaringen van degenen die je voorgingen. En: je kan ook meedoen met je smartphone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online cursus creatieve fotografie (zes maanden mét persoonlijke feedback) 

Op dit moment zijn de deuren van deze online cursus gesloten (let op: dit is een andere cursus dan die van tien weken, waarvan hierboven de beschrijving staat). Mail me gerust als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe startdata.

Jij houdt van fotograferen en wil graag de geheimen achter creatieve fotografie leren kennen. Zodat je prachtige foto’s gaat maken. Ik beloof je dat je volledig anders leert kijken. Zes maanden lang gewoon lekker vanachter je eigen computer. Iedere maand nieuwe opdrachten. Met begeleiding van een professionele fotograaf en in een inspirerende online groep gelijkgestemde creatievelingen. Én met uitgebreide persoonlijke feedback op je werk zodat je echt groeit in je fotografie!