ONLINE CREATIEVE FOTOGRAFIEBOOST: “IN 10 WEKEN ANDERS KIJKEN” 

De beschrijving hieronder staat er nog zodat je kan zien of de fotografieboost in de toekomst misschien iets voor je is. De deuren zijn op dit moment ( sinds afgelopen oktober 2019) echter gesloten. Wil je op de hoogte gehouden worden van een volgende ronde? Mail dan even naar carla@carlavanierselfotografie.nl

 

Fotografeer jij graag maar ontbreekt het je soms aan inspiratie? Dan is dit écht iets voor jou!

Wil jij 10 weken lang een inspirerend Ebook met de leukste “out of the box” fotografie opdrachten ontvangen? Deelnemen aan een besloten online groep waar je je resultaten kan delen met andere creatieve enthousiastelingen? Je camera weer eens uit de kast halen en creatief leren fotograferen? Dan is dit iets voor jou! Je gaat gegarandeerd anders naar de wereld om je heen kijken. Al meer dan 300 enthousiaste deelnemers gingen je voor!

Hier kan je de brochure downloaden met daarin alle informatie en ook antwoorden op de meest gestelde vragen over de boost en ervaringen van anderen:
Brochure fotografieboost in 10 weken anders kijken vanaf zaterdag 5 oktober

Wacht niet te lang met inschrijven, want als je dat vóór woensdag 2 oktober doet, profiteer je van een mooie vroegboekkorting.

We starten op zaterdag 5 oktober; heel graag tot dan! Enne: je kan ook meedoen met een smartphone!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online cursus creatieve fotografie (zes maanden)

Jij houdt van fotograferen en wil graag de geheimen achter creatieve fotografie leren kennen. Zodat je waanzinnig mooie foto’s gaat maken. Geen luckyshots meer maar prachtplaten! Bovendien beloof ik je dat je volledig anders leert kijken. Zes maanden lang gewoon lekker vanachter je eigen computer. Met begeleiding van een professionele fotograaf en in een inspirerende online groep gelijkgestemde creatievelingen. Én met uitgebreide persoonlijke feedback op je werk!

Op dit moment zijn een groot aantal enthousiastelingen bezig met de één van de cursussen. De deuren van de online creatieve cursussen zijn nu dan ook gesloten. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer ze weer open gaan? Mail dan even naar carla@carlavanierselfotografie.nl en ik mail je wanneer ze weer open gaan.