Online cursus creatieve fotografie

 

CREATIEVE FOTOGRAFIE BOOST: “in 10 weken anders kijken”

Op zaterdag 2 februari start de 10-weekse creatieve (online) fotografie boost. Doe je mee? Als je je vóór woensdag 30 januari aanmeldt, profiteer je van een (super!) vroegboekkorting. In deze brochure vind je alle informatie:

Creatieve fotografieboost

 

Er is nog plek! Klik hierboven op de link om de brochure te openen met meer informatie en/of mail even naar carla@carlavanierselfotografie.nl als je mee wil doen!

 

 

 

 

 

 

 

Online creatieve fotografiecursus (zes maanden)

Jij houdt van fotograferen en wil graag de geheimen achter creatieve fotografie leren kennen. Zodat je waanzinnig mooie foto’s gaat maken. Geen luckyshots meer maar prachtplaten! Bovendien beloof ik je dat je volledig anders leert kijken. Zes maanden lang gewoon lekker vanachter je eigen computer. Met begeleiding van een professionele fotograaf en in een inspirerende online groep gelijkgestemde creatievelingen.

Op dit moment zijn we met een leuke groep enthousiastelingen bezig met de cursus en zijn de deuren van de online creatieve fotografiecursus gesloten. Wil je op de wachtlijst of op de hoogte gehouden worden wanneer de deuren weer open gaan? Stuur dan even een mailtje naar carla@carlavanierselfotografie.nl en ik houd je op de hoogte!