ONLINE CREATIEVE FOTOGRAFIEBOOST: “IN 10 WEKEN ANDERS KIJKEN”

Op dit moment zijn we bezig met een groep enthousiaste deelnemers aan de creatieve fotografieboost en zijn de digitale deuren gesloten. Wil je de volgende keer graag meedoen? Mail gerust even, dan ben jij de eerste die het hoort als er weer een nieuwe ronde start.

Fotografeer jij graag maar ontbreekt het je soms aan inspiratie? Wil jij wel eens weten wat écht anders kijken is? Dan is dit iets voor jou!

Wil jij 10 weken lang een inspirerend Ebook met de leukste “out of the box” fotografie opdrachten ontvangen? Deelnemen aan een besloten online groep waar je je resultaten kan delen met andere creatieve enthousiastelingen? Je camera weer eens uit de kast halen en creatief leren fotograferen? Dan is deze boost jou op het lijf geschreven. Je gaat gegarandeerd anders naar de wereld om je heen kijken. 

Al meer dan 500 enthousiaste deelnemers gingen je voor. Kijk gerust bij de recensies op de website of facebook, dan krijg je een indruk van de ervaringen van degenen die je voorgingen. En: je kan ook meedoen met je smartphone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online cursus creatieve fotografie (zes maanden mét persoonlijke feedback) 

Op dit moment zijn de deuren van deze online cursus gesloten (let op: dit is een andere cursus dan die van tien weken, waarvan hierboven de beschrijving staat). Mail me gerust als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe startdata.

Jij houdt van fotograferen en wil graag de geheimen achter creatieve fotografie leren kennen. Zodat je prachtige foto’s gaat maken. Ik beloof je dat je volledig anders leert kijken. Zes maanden lang gewoon lekker vanachter je eigen computer. Iedere maand nieuwe opdrachten. Met begeleiding van een professionele fotograaf en in een inspirerende online groep gelijkgestemde creatievelingen. Én met uitgebreide persoonlijke feedback op je werk zodat je echt groeit in je fotografie!