Let op: door omstandigheden verzorg ik momenteel helaas geen fotoshoots. Graag verwijs ik je door naar een fijne collega. Bel of mail gerust indien je dat wenst.

 

Een fotosessie is een blijvende en waardevolle herinnering. Daarom maak ik geen standaard portretten, maar ik leg jou/jullie vast zoals je werkelijk bent. Samen bespreken we van tevoren duidelijk wat je wensen zijn. De fotosessies zijn altijd op locatie. Dat kan in de natuur zijn, maar ook in een stedelijke omgeving.

Een dagdeel vol plezier, en dat straalt dan ook van de foto’s af. Ik neem uitgebreid de tijd voor je, zodat zelfs degenen die zichzelf niet fotogeniek vinden, toegeven dat ze prachtig op de foto staan.

Omdat jouw wens uniek is, maak ik graag een vrijblijvende offerte voor je. Misschien wil je een paar profielfoto’s voor social media? Een zwangerschapsshoot? Met je gezin op de foto? Of een shoot met je pasgeboren baby? Niks is te gek, alles is mogelijk! Neem even contact met me op, dan vertel ik je wat ik voor je kan betekenen.

Carla van Iersel fotografie heeft ook ervaring met uitvaartfotografie.

 

IMG_8378bwkopie 551A3186 551A0663 551A2206bw portret2551A9332