Privé begeleiding bij het ondernemen:

Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen ? Of ben je net gestart maar weet je niet precies hoe je aan klanten moet komen? In een aantal privé sessies leer je exact welke stappen je moet doorlopen om van je bedrijf een succes te maken. Zodat je niet meer “zomaar iets doet”, maar volgens de juiste strategie te werk gaat zodat jij tijd overhoudt voor de écht leuke dingen: je klanten helpen!

Niet iedereen die een product of dienst aanbiedt is per definitie een goede ondernemer. Daar komt namelijk behoorlijk wat bij kijken. Kennis van branding, positionering, marketing en mindset: to name a few 😉. Wil jij leren wat er nodig is om je te onderscheiden in een markt die verzadigd lijkt? Hoe je aan klanten komt en hoe je ze houdt? Hoe je je werk en leven zo indeelt dat je alleen nog maar de dingen doet die je leuk vindt en waar je energie van krijgt? En dat alles volgens een strategisch stappenplan? Dat kan!

Wanneer je me even mailt op carla@carlavanierselfotografie.nl vertel ik je meer en kunnen we eventueel een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken.

 

Privéles:

Wil je graag datgene leren wat je in de basiscursus leert, maar dan individueel in plaats van in groepsverband? Ben je al bekend met de basis maar wil je het één en ander nog eens opfrissen? Of misschien wil je graag geholpen worden bij de opbouw van je eigen portfolio? Dat kan allemaal!

Neem even contact met me op zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor je kan betekenen.
Je investering bedraagt 125 euro per uur, dit is inclusief BTW, koffie en thee.

Mocht je behoefte hebben aan een individueel coachingstraject gericht op ondernemen (ook voor niet-fotografen / andere creatievelingen), dan ben je aan het juiste adres. Bel of mail me voor een op maat gemaakt pakket.

 

Portfolio review:

Ben je (amateur) fotograaf en wil je eens iemand mee laten kijken naar de opbouw van je portfolio of wil je gewoon graag  objectieve feedback op je werk? Weten wat je sterkste foto’s zijn en waarom? Horen waar fotografisch gezien jouw groeipotentieel ligt? Dan is de online portfolio review iets voor jou!

In een half uur of een uur (dat spreken we van tevoren af) bekijken we je werk en ontvang je feedback. Welke beelden hebben de meeste zeggingskracht? Welke beeldaspecten komen in je werk duidelijk naar voren en waar zit nog ruimte? Denk hierbij aan compositie, perspectief, lichtgebruik, contrast, vorm, uitsnede, ritme, inhoud etcetera.

Na de portfolio review heb je meer inzicht in je eigen werk, weet je wat je sterkste foto’s zijn en waarom en waar jouw groeikansen liggen. Ook is het mogelijk samen een portfolio samen te stellen voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld wanneer je werk wilt verkopen. Welke beelden laat je wel, en welke laat je juist niet zien aan potentiële klanten.

-half uur online portfolio review: 65 euro

-uur online portfolio review: 125 euro.

Bedragen zijn inclusief BTW, we plannen een datum in overleg en van tevoren ontvang je een korte vragenlijst over het doel van je sessie, zodat we meteen “erin kunnen duiken”. Graag eerst wat reviews lezen? Dat kan hier:

https://www.facebook.com/carlavanierselportfolio/reviews/

Enthousiast geworden? Mail me even op carla@carlavanierselfotografie.nl of bel: 06-20207527

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht