Lieve Carla, wat fijn dat Moniek en Willem juist jou hadden gevraagd om foto’s te maken van hun bruiloft. Zo knap de manier waarop je aanwezig was: onopvallend, terwijl je toch alles vast moest leggen. Bijzonder en warm vond ik je benadering richting het bruidspaar en alle gasten. Ik heb jouw aanwezigheid als fotograaf als zeer prettig en ontspannend ervaren. Jouw warmte was een verrijking van het feest; je had voor iedereen een vriendelijk woord en dat schept een sfeer: een warme sfeer! Ik heb al enkele foto’s van de dag mogen zien en het zijn prachtige plaatjes die je gemaakt hebt. Lieve Carla, hartelijk bedankt!

Liefs, Ineke, moeder van de bruidegom.

Ik heb erg veel aan de cursus gehad. Had net een spiegelreflexcamera gekocht en wist niet hoe hij werkte. Eigenlijk al na 3 lessen begreep ik mijn camera en kon ik erg mooie foto’s maken. Daarnaast vond ik het erg fijn om in een klein groepje les te krijgen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, waardoor ik snel dingen op heb gepikt. Kortom, een aanrader. 

Sanne van den Hoven

De foto challenge is een geweldige cursus. We komen maandelijks bij elkaar waar we leren over verschillende onderwerpen zoals “details” en deze maand gaat het over portretten. We worden uitgedaagd om net anders te gaan kijken en daarom ook mooiere foto’s te gaan maken. De huiswerkopdrachten zetten je aan het werk en motiveert je om vaker op pad te gaan met de camera. Dat is één van de redenen waarom ik deze cursus ben gaan doen. Een andere reden is om creatief bezig te zijn: en dat is bij de eerste bijeenkomst al gelukt.

Ik raad iedereen aan om deze cursus te gaan doen als je meer wil gaan fotograferen en begeleiding wil krijgen van een professionele fotograaf!
Deze cursus zal je verrijken!

Monique van den Heuvel

Voor mijn website heb ik foto’s laten maken door Carla. Van tevoren hebben we kort even overleg gehad over wat mijn wensen waren.

Tijdens onze afspraak hebben we op weg naar de Loonse en Drunense duinen met elkaar kennis gemaakt en kreeg ik het gevoel dat Carla begreep wie ik was en wat ik graag wilde laten zien.
De foto’s zijn echt prachtig geworden in een mooie natuurlijke omgeving. De foto’s zijn zoals ik ben en hoe ik dit zakelijk ook wil uitstralen.

Deirdre Homminga, Edumonde.nl 

We zijn zowel met het gezin van mijn man als mijn eigen gezin door Carla gefotografeerd. En het is natuurlijk niet voor niets dat we ook voor het tweede gezin bij Carla terecht kwamen. Carla is een vakkundig fotografe die binnen 10 minuten iedereen op zijn/haar gemak heeft gesteld, zodat iedereen er ontspannen uit ziet op de foto’s. Het voelde beide keren als een uitje. Daarnaast heeft Carla ook een fijne persoonlijkheid gericht op samenwerken, staat ze open voor eigen ideeën en steekt ze veel tijd in het bewerken van de foto’s waardoor het eindresultaat super is. Meer dan tevreden dus! Kan en zal Carla dan ook iedereen aanraden!

Linda Marsé 

Tijdens deze cursus heb ik ontzettend veel geleerd van een bevlogen, enthousiaste en creatieve docent (Carla). Het leuke van deze cursus is dat je niet alleen de technische mogelijkheden van je toestel leert kennen, maar ook actuele tips krijgt. Wat het extra leuk maakt zijn de  huiswerkopdrachten en de praktijkles.

Dorothee van Dijk 

Carla leerde mij op een ongedwongen, begrijpelijke maar bovenal gezellige manier alle mogelijkheden van mijn Nikon Spiegelreflex Camera. Daarnaast gaf ze veel kunstjes en mooie tips waar mijn creatieve fotobrein vollediger door is geworden. Kortom, een fijne en toegankelijke cursus!

Anouk Gillis 

Ben heel blij met de gemaakte foto’s door Carla! Wat ik belangrijk vind is de ‘klik’ en het inlevingsvermogen van een fotograaf in wat je wilt. En dat is / doet Carla! Een aanrader dus!

M. van Sprang-Roegies – Bagsz.nl

Carla heeft in alle rust een paar fraaie profielfoto’s gemaakt die gebruikt kunnen worden voor publicaties, zowel op drukwerk als bij de zgn. social media. Zij werkt uitermate professioneel zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Kortom, een aanrader!

Koen Michels – Directeur KM² Consultancy

Wij zijn erg blij met de professionele familiereportage die Carla van ons heeft gemaakt. Heerlijk buiten in een ongedwongen sfeer heeft ze prachtige spontane foto’s gemaakt.
Carla neemt de tijd om iedereen om zijn gemak te stellen,  heeft hele leuke ideeën en staat open voor eigen voorstellen. We hebben veel plezier gehad met z’n allen.
Het resultaat mocht er zijn, een prachtige reportage om aan onze ouders cadeau te doen. Ze waren er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!

Familie Geboers

Ooit voor mijn website Studio Lorijn een fotoshoot gewonnen bij Carla.
Dit beviel zo goed, dat ik vervolgens  bij elke shoot die ik nodig had voor mijn website  ik met mijn auto volgeladen met kleding, schoenen en modellen vanuit Friesland naar Oisterwijk afgereisd ben.
En toen ik voor mijn huidige site foto’s voor mezelf nodig had, hoefde ik niet lang na te denken en heb Carla gebeld.
Haar persoonlijkheid samen met haar professionaliteit maakt het prettig om met haar te werken.

Threa Lorist – Studio Sanita

Wat hebben wij genoten van de fotoshoot die wij jou hebben laten maken van onze familie voor de gouden bruiloft van mijn schoonouders. Lekker ontspannen zijn we op een regenachtige ochtend naar de bossen gegaan en heb jij zeer spontane en ongedwongen foto’s van onze gezinnen gemaakt.
Zeer tevreden kijken wij alle terug op deze ochtend, en het kado (wij hebben er een boek van gemaakt en 1 foto op canvas) was zeer geslaagd.
Dank hiervoor!

Yvette van Kollenburg-Mols

Nog enorm bedankt voor de geweldige fotoshoot bij de Oisterwijkse vennen!
Het was een ontspannen gebeuren en leverde daardoor prachtige groepsfoto’s op in de natuur.
Iedereen was enthousiast over je aanpak, zelfs de familieleden die het vreselijk vinden om gefotografeerd te worden!
Opa en oma waren superblij met de familiefoto’s en vonden het moeilijk om er 1 uit te kiezen voor aan de muur, daarom hebben we er ook maar een boekwerk van gemaakt. Nogmaals: hartstikke bedankt!

H. Martin

Ik heb voor mijn vernieuwde website foto’s laten maken door Carla. Zij weet je wensen te vertalen naar mooie foto’s en het is ontspannen en heerlijk werken met haar!

Christel Husstege, Kindertherapie Brabant